Kloakrensning

Trænger din kloak til at blive renset? - Så kontakt os og book en tid til kloakrens af din kloak.

Kloakrensning, hold din kloak ren og undgå tilstopning

Vi tilbyder kloakrensning til både private, erhvervs og offentlige kunder. Vi er autoriserede kloakmestre, og kan udføre enhver opgave vedrørende kloak og afløb.

Er din kloak tilstoppet, løber vandet langsomt ud, eller lugter den, er en kloakrensning ofte løsningen. En tilstoppet kloak kan skyldes flere årsager. Ved en kloakrens bruger vi professionelt udstyr til at skylde kloakken fri for slam og skidt.

En kloak er normalt designet til at være selvrensende. En kloakrens starter normalt med en kloakspuling, og afhængigt af problemet, tilbyder vi også at undersøge kloakken for eventuelle problemer der skal udbedres, så problemet ikke opstår igen.

Kloakrensning: Slamsugning og kloakservice

En kloakrens kan indebære at vi bruger en slamsuger til at fjerne slam og andet skidt i kloakken. Vi tilbyder også at lave et kloakservice med jævne mellemrum, hvor vi gennemgår kloakken og sikrer, at der ikke er opstående problemer.

 

Her kan du læse mere om slamsugning og kloakservice.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

360 graders kloakmester – Vi hjælper med alt indenfor kloakering

Intet problem er for småt for os. Her hos RenKloak tilbyder vi også at rense toilettet, køkkenvasken, afløbsriste, faldstammer og alt andet der har med afløb og kloak at gøre. Vi tilbyder reparationer af toiletter, vaske, afløb og andre relaterede problemer, uanset hvad det skyldes. Om toilettet er tilstoppet, løber, eller der er lugtgener, så løser vi det på en professionel måde som autoriserede kloakmestre.

Autoriseret kloakmester giver din kloakrens et professionelt resultat

Som autoriseret kloakmester løser vi ethvert problem professionelt, effektivt, og med de nyeste værktøjer og teknikker. Vi løser ethvert kloakproblem til konkurrencedygtige priser, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Prisen afhænger af omfanget af opgaven, kontakt os derfor for at få en vurdering af prisen på dit problem.

Gør det selv kloakrens – Forebyg tilstopning og skader

Man kan forebygge tilstopninger i kloakken ved ikke at hælde fedt i afløbet, samt rense afløbsrister og afløb med jævne mellemrum, så der ikke opstår tilstopninger der kan undgås. Med en klud eller flaskerenser kan man vaske rørene under vasken.

★★★★★

Her er endelig et firma der overholder!

Her er endelig et firma der overholder aftaler og tider. Udover opgaven blev udført perfekt fik vi også gode råd til forbygning, vedligholdelse og vejledning. Hvis vi får problemer med kloaken igen et dette afgjort det firma jeg henvender mig til igen. Det eneste jeg var ked af var at vi ikke havde mælk til kaffen ;o) Tak for super god service.

★★★★★

Effektiv og hurtig service

De kom, de hentede tegninger på kommunens hjemmeside, de brugte deres kamera til at finde den rigtige streng underhuset, og derefter spulede de afløbet rent, så proppen forsvandt. Hurtig, Venlig og effektiv service.

★★★★★

Ligetil - ingen bøvl.

Jeg ringede om morgenen vedr. tilstoppet kælderafløb. Vi aftalte tidspunkt samme dag. De kom som aftalt og fiksede problemet - hurtigt og effektivt. Vi havde ikke aftalt pris på forhånd, men synes det fakturerede beløb virker rimeligt. Kommer klart til at bruge dem igen.​