Slamsugning

Hvis din kloak er stoppet, lugtende, eller der er langsomt afløb? Så kan det være du skal bruge en slamsugning

Slamsugning - hold kloakken ren, så undgår man problemer

Er din kloak tilstoppet? Det sker af og til at kloakker bliver tilstoppet af grus, slam, skidt eller af skader på kloakrøret. Vores medarbejdere er specialister indenfor deres område og sikrer høj faglighed og kvalitet ved udførelse af slamsugning.

Vi bruger oftest en slamsuger til at rense kloakken for slam, grus, fedt og andet skidt der kan tilstoppe en kloak. Ved slamsugning bruger vi moderne professionelt udstyr til at rense kloakken med. En slamsuger bruger vand til at skylle kloakken med, for derefter at suge slam og andet skidt op, for at fjerne blokeringer i kloakken.

Stoppet kloak

Der er intet mere irriterende end en stoppet kloak. Tegn på en tilstoppet kloak kan være:

  • Lugtgener
  • Stoppet afløb
  • Vand løber langsomt ud i kloakken
  • Over-løbende vand
  • Fugt i kælder eller gulv

 

Indhent et uforpligtende tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

En slamsugning kan være løsningen på gentagende problemer

En stoppet kloak kan nogle gange løses med en slamsugning, hvis problemet bare skyldes en tilstopning i kloakrøret. Nogle gange skyldes tilstopningen et større problem, såsom et hul på røret forårsaget af f.eks. rødder. I visse tilfælde kan det være praktisk at få en TV-inspektion af kloakken, hvor vi ved hjælp af et kamera undersøger kloakrøret indvendigt, så problemet kan lokaliseres.

Undgå overraskelser – med kloakservice undgår du pludselige problemer

Vi tilbyder også at lave kloakservice med jævne mellemrum for at sikre at alt er som det skal være. Hvis du vil være på den sikre side, kan vores kloakmester komme ud og se dit kloaksystem igennem for eventuelle opstående problemer. Dermed mindsker du risikoen for pludselige problemer med kloakken, der kan forsage lugtgener, stoppede afløb, eller potentielle skader, der kan koste dyrt.

Slamsugning fra 1350,-, ring og få et uforpligtende tilbud til dit behov

Priserne varierer fra opgave til opgave. Vores priser starter fra 1350,-, men hver opgave skal vurderes for at kunne komme med en endelig pris. Vores telefoner har åbent hele døgnet, så du til enhver tid kan få rådgivning omkring lige netop dit problem.

★★★★★

Her er endelig et firma der overholder!

Her er endelig et firma der overholder aftaler og tider. Udover opgaven blev udført perfekt fik vi også gode råd til forbygning, vedligholdelse og vejledning. Hvis vi får problemer med kloaken igen et dette afgjort det firma jeg henvender mig til igen. Det eneste jeg var ked af var at vi ikke havde mælk til kaffen ;o) Tak for super god service.

★★★★★

Effektiv og hurtig service

De kom, de hentede tegninger på kommunens hjemmeside, de brugte deres kamera til at finde den rigtige streng underhuset, og derefter spulede de afløbet rent, så proppen forsvandt. Hurtig, Venlig og effektiv service.

★★★★★

Ligetil - ingen bøvl.

Jeg ringede om morgenen vedr. tilstoppet kælderafløb. Vi aftalte tidspunkt samme dag. De kom som aftalt og fiksede problemet - hurtigt og effektivt. Vi havde ikke aftalt pris på forhånd, men synes det fakturerede beløb virker rimeligt. Kommer klart til at bruge dem igen.​