Rottespærre

At have rotter kan blive et stort problem. Vi er specialister indenfor rottespærre og bekæmpelse, kontakt os derfor for rådgivning omkring din situation.

Rottespærre

Har du rotter, eller mistænker du at du har rotter? Vi er certificeret rottespærremontører, der sikrer dig en korrekt og effektiv montering, der holder rotterne væk.

En rottespærre består af to klapper der åbner når spildevand løber igennem, for derefter at lukke igen så rotter ikke kan komme igennem. Dette er en effektiv måde at holde rotterne væk fra kloakrør, og forhindre skader af kloakrørene.

Rottespærren er produceret i syrefast rustfrit stål, og de to klapper er monteret uafhængigt af hinanden, så rotterne ikke kan snige sig igennem. Rottespærren er derudover VA-godkendt, for at give kunden sikkerhed for at rottespærren er testet, samt overholder gældende regler for rottespærrer.

Rotter er kendt for at være gode til at klatre og finde konstruktionsfejl i kloakker, og ifølge miljøstyrelsen har man ansvar for rottebekæmpelse i egen kloak. Derfor kan det være smart at forberede sin kloak mod rotter, selvom de ikke er et problem på nuværende tidspunkt, da skader forårsaget af rotter kan være dyre og ubelejligt at skulle reparere.

Hvis du har mistanke om rotter, men ikke er sikker, kan en TV-inspektion være oplagt at få lavet før man får lagt rottespær, da tegn på rotter også kan have andre årsager. Så kan du være helt sikker på at få den rigtige løsning til problemet.

Tegn på rotter.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Derfor skal du undgå rotter

Rotter er skadedyr, der forårsager skader der kan koste dyrt. Rotter kan forekomme uventet. Selvom man bor pænt og rent, så er det ikke altid det der afgør om rotter kan forekomme. Rotter lever hovedsageligt i kloakkerne, og der skal de helst blive, men rotter er gode til at klatre og finde smuthuller. Derfor kan rotter sagtens forekomme i flere etagers højde i lejligheder, hvis der ikke er noget der forhindre dem på vejen op. Rotter er derudover også gode til at finde smuthuller og konstruktionsfejl, hvor de kan grave sig igennem og forårsage skade.

Som husejer, grundejer eller ejer af andet med kloakering, har du pligt til sikre ejendommen mod rotter, så der ikke er fordelagtigt for dem. Kommunen har pligt til at bekæmpe rotter, og som borger har du pligt til at anmelde dem.

Rotter kan forårsage ødelæggelser på kloaknettet, som kan kræve store renovationer. derudover kan rotter lide at grave og bide i ting, og derved gøre store skader på ledninger i vægge, samt konstruktionen i væggene. Rotter har også risiko for at bære på smitsomme sygdomme som kan gøre mennesker syge.

Montering af rottespærre

Montering af rottespærre skal gøres af en certificeret montør ifølge loven. Vi er certificeret kloakmester og montør, og har specialister indenfor hvert område indenfor kloakering. Dette giver dig som kunde sikkerhed for at vi udfører et korrekt og kompromisløst arbejde.

Rottespærre er ikke fejlfrie, og kræver en gang imellem vedligeholdelse i form af rengøring og reparation af ødelagte dele. Det anbefales typisk at få en autoriseret kloakmester til at efterse rottespær mindst en gang om året.

Andre former for rottebekæmpelse

Af andre former for rottebekæmpelse findes der rottedræbere i forskellige typer og består af en sensorstyret maskine der dræber rotterne, når de går forbi sensoren. En rottedræber placeres samme sted som en rottespærre, og fungere ved at mase rotterne med nogle syle, for derefter at lade den døde rotte blive skyllet væk sammen med spildevandet. Dermed bekæmper den samtidig med at holde kloakkerne fri for rotter.

Døgnåben rådgivning og fuld kundetilfredshed

Vi har stor erfaring og uddannelse indenfor rottespærrer, og vi sidder klar til at besvarer dine spørgsmål døgnet rundt. Så kan du trygt ringe til os på det tidspunkt der passer dig bedst, og få rådgivning omkring dine problemer eller bekymringer.

Vi tilbyder ærlig vejledning om hvorvidt en rottespærre er præcis hvad du har brug for, eller om en anden løsning passer bedre.

Igennem årerne har altid prioriteret høj service, kvalitet og kundetilfredshed. Dette har resulteret i at vi er vurderet som det bedste kloakmesterfirma i hele Danmark. Vi vil selvfølgelig fortsætte med at levere den bedste kloakservice, så du som kunde kan føle dig helt tryg.

Rottespærre pris/tilbud

Vi er utrolig stolte og taknemmelige for vores titel som bedste kloakmester i Danmark på Trustpilot, og vi vil selvfølgelig gøre alt for at efterleve denne titel med kvalitetsarbejde og service på højeste niveau, og så til konkurrencedygtige priser.

Vores priser for at få monteret en rottespærre starter fra 3.960 kroner, men hver opgave er ofte forskellig fra hinanden, så ring til os for et uforpligtende tilbud og vejledning til dine ønsker og behov.

★★★★★

Her er endelig et firma der overholder!

Her er endelig et firma der overholder aftaler og tider. Udover opgaven blev udført perfekt fik vi også gode råd til forbygning, vedligholdelse og vejledning. Hvis vi får problemer med kloaken igen et dette afgjort det firma jeg henvender mig til igen. Det eneste jeg var ked af var at vi ikke havde mælk til kaffen ;o) Tak for super god service.

★★★★★

Effektiv og hurtig service

De kom, de hentede tegninger på kommunens hjemmeside, de brugte deres kamera til at finde den rigtige streng underhuset, og derefter spulede de afløbet rent, så proppen forsvandt. Hurtig, Venlig og effektiv service.

★★★★★

Ligetil - ingen bøvl.

Jeg ringede om morgenen vedr. tilstoppet kælderafløb. Vi aftalte tidspunkt samme dag. De kom som aftalt og fiksede problemet - hurtigt og effektivt. Vi havde ikke aftalt pris på forhånd, men synes det fakturerede beløb virker rimeligt. Kommer klart til at bruge dem igen.​