Kloakservice

RenKloak tilbyder kloakservice på hele Sjælland. Alt fra slamsugning til stoppede toiletter og afløb, det kan vi klare med vores veluddannede kloakmestre.

Kloakservice - Vi bekymrer os om din kloak, så du ikke behøver

Som autoriseret kloakmester tilbyder vi al form for kloakservice og vedligeholdelse af kloakering. Vi opererer på Sjælland, og har allerede hjulpet mange kunder i Nordsjælland, København og Hillerød, og ser frem til at hjælpe dig med dit specifikke kloakproblem.

Vores kloakmestre bruger det nyeste og bedste udstyr, der sikrer det bedste resultat for dig som kunde. Hos os betyder kunderne alt. Vi sikrer derfor for altid at give den bedste service, rådgivning og det kvalitetsarbejde til vores kunder.

  • Tilstoppet toilet, afløb eller vask
  • Højtryksspuling
  • Tilstoppet kloak
  • Rottespærre
  • Slamsugning og kloakrensning
  • TV-inspektion

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Kloakservice - Inspektion af din kloak giver dig tryghed

Hvis du vil have ekstra sikkerhed, tilbyder vi inspektioner af din kloakering, for at se den efter og sikre, at der ikke er forekommende problemer, der kan eskalere sig til noget større hen ad vejen. En TV-inspektion hvor vi bruger et kamera til at se indersiden af kloakrøret er en nem måde at opdage eventuelle skader og tilstopninger i kloaksystemet, som kan skabe problemer. Med jævnlige inspektioner får du dermed fanget opstående problemer før de faktisk bliver til reelle problemer.

Vi er specialister indenfor kloakering

Vi er uddannede eksperter indenfor forskellige områder. Nogle er specialister indenfor kloakservice, andre indenfor nedlægning af dræn, strømpeforing, samt nye kloakanlæggelser. Dermed kan vi tilbyde vores kunder det bedste kvalitetsarbejde samt serviceniveau.

Vores veluddannede medarbejdere sørger altid for veludført og professionelt arbejde, hvor der aldrig blive gået på kompromis med kvaliteten.

Danmarks bedste kloakmester

Vi mener ærlighed er vejen til glade kunder. Derfor, bestræber vi altid efter at være 100% ærlige i vores rådgivning og vurdering. Vi har over 500 anmeldelser fra tilfredse kunder på trustpilot, hvilket gør os til den bedst bedømte kloakmester i hele Danmark. Det er vi selvfølgelig utrolig taknemmelige og stolte over, og bliver derfor også motiveret til fortsat at yde den bedste service.

★★★★★

Her er endelig et firma der overholder!

Her er endelig et firma der overholder aftaler og tider. Udover opgaven blev udført perfekt fik vi også gode råd til forbygning, vedligholdelse og vejledning. Hvis vi får problemer med kloaken igen et dette afgjort det firma jeg henvender mig til igen. Det eneste jeg var ked af var at vi ikke havde mælk til kaffen ;o) Tak for super god service.

★★★★★

Effektiv og hurtig service

De kom, de hentede tegninger på kommunens hjemmeside, de brugte deres kamera til at finde den rigtige streng underhuset, og derefter spulede de afløbet rent, så proppen forsvandt. Hurtig, Venlig og effektiv service.

★★★★★

Ligetil - ingen bøvl.

Jeg ringede om morgenen vedr. tilstoppet kælderafløb. Vi aftalte tidspunkt samme dag. De kom som aftalt og fiksede problemet - hurtigt og effektivt. Vi havde ikke aftalt pris på forhånd, men synes det fakturerede beløb virker rimeligt. Kommer klart til at bruge dem igen.​