Kontakt os

Vores telefoner har åbent hele døgnet, hele året, så tøv ikke med at kontakte os hvis du har kloakproblemer.

Døgnåben Telefon - Kontakt os for professionelle råd og vejledning

Kontakt RenKloak hvis du har kloakproblemer. Vi opererer primært i København og Nordsjælland, men kan sagtens hjælpe på hele Sjælland, så kontakt os endelig og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.

Haster det har vores telefoner altid åben for tidsbestilling, rådgivning og vejledning på 70 77 78 51

Vores kontor i Brøndby har åbent mandag til fredag kl. 07:30 til 16:00. E-mails og beskeder vil blive besvaret inden for 24 timer.

Bogholderiet har åbent mandag til fredag kl. 09:00 til 15:00, og sidder klar til at besvarer spørgsmål omkring fakturaer og lignende.

Kontakt Danmarks bedst bedømte kloakmestre på Trustpilot

Vi har over 10 års erfaring og har altid stræbt efter at levere god service og kvalitetsarbejde til fornuftige priser. Dette har resulteret i at vi ligger nummer et på Trustpilot over kloakmestre i hele Danmark. Vi bestræber os på at levere sikkerhed og tryghed, så vores kunder har fuldstændig ro i maven, når de ringer til os.

Vi er specialister indenfor kloakering, så kontakt os for et uforpligtende tilbud og rådgivning

uddannelse betyder meget for os, for at vi kan levere den bedste service og kvalitetsarbejde til vores kunder. Derfor er vores kloakmestre uddannet indenfor forskellige specifikke områder, så de er eksperter indenfor deres felt. Vi efteruddanner løbende vores ansatte, så de er med på de nyeste metoder og teknikker.

Vi operer på Sjælland - Kontakt os, hvis du har kloakproblemer

Vi har kontor i Brøndby, og operer på det meste af Sjælland, primært København, Nordsjælland, Helsingør, Hillerød og Roskilde omegn. Kontakt os endelig for at høre hvad vi kan tilbyde dig.

Vores telefoner er åbne hele døgnet, året rundt, og vores erfarne og certificerede kloakmestre sidder klar til er give dig kyndig vejleding og rådgivning omkring dine kloakproblemer, bekymringer, eller nye kloakanlægning

 

kontakt kloakmester

GENERELLE SPØRGSMÅL

Send en besked

Send E-mail

kontakt@renkloak.dk

Ring til os

71 11 11 11

Se os på facebook

★★★★★

Her er endelig et firma der overholder!

Her er endelig et firma der overholder aftaler og tider. Udover opgaven blev udført perfekt fik vi også gode råd til forbygning, vedligholdelse og vejledning. Hvis vi får problemer med kloaken igen et dette afgjort det firma jeg henvender mig til igen. Det eneste jeg var ked af var at vi ikke havde mælk til kaffen ;o) Tak for super god service.

★★★★★

Effektiv og hurtig service

De kom, de hentede tegninger på kommunens hjemmeside, de brugte deres kamera til at finde den rigtige streng underhuset, og derefter spulede de afløbet rent, så proppen forsvandt. Hurtig, Venlig og effektiv service.

★★★★★

Ligetil - ingen bøvl.

Jeg ringede om morgenen vedr. tilstoppet kælderafløb. Vi aftalte tidspunkt samme dag. De kom som aftalt og fiksede problemet - hurtigt og effektivt. Vi havde ikke aftalt pris på forhånd, men synes det fakturerede beløb virker rimeligt. Kommer klart til at bruge dem igen.​